Sähköimpulsseista lisävauhtia treeniin

Turvallinen lisäkimmoke esimerkiksi painonpudotukseen

Mikä on Aq8 EMS -treeni? Mitä menetelmällä voidaan tavoittaa ja mihin menetelmä perustuu? Aq8 EMS -treenissä hyödynnetään sähköimpulsseja aineenvaihdunnan tehostamiseen ja lihasten aktivointiin. Menetelmä on turvallinen ja vertautuu keskushermostomme lihaksille lähettämiin sähköimpulsseihin. Sähköinen Aq8 EMS -lihasstimulaatio voimistaa kehon luonnollista periaatetta syvien lihasten aktivoimiseen. Aq8 EMS -treenissä hyödynnetään harjoittelupukua, joka tarjoaa ylimääräistä ärsykettä lihaksen ulkopuolelta. Lihaskudosten sähköinen stimulointi (Electrical Muscle Stimulation, EMS) aktivoi syviä lihaskudoksia, joita perinteisin kuntoilumenetelmin saattaa olla vaikea tavoittaa.

Sähköimpulssien ja harjoittelujärjestelmän avulla energiankulutus kasvaa ja aineenvaihdunta aktivoituu nopeasti. Tehokkaat tulokset näkyvät parhaimmillaan lihasmassan kasvuna, nopeana painonpudotuksena, keskivartalon vahvistumisena ja ryhdikkäänä olemuksena. Kehobalanssi tarjoaa motivoivat Aq8 EMS -treenit asiantuntevasti Hämeenlinnassa.

Yksilöllinen ohjelma juuri Sinulle

Aq8 EMS -menetelmä mahdollistaa treenin sovittamisen juuri Sinun harjoitteluprofiilisi mukaan, onpa se esimerkiksi lääketieteellinen, urheilullinen tai esteettinen. Harjoittelu vahvistaa sydäntä, kohottaa kuntoa, tukee kuntoutusta tai vähentää selluliittia yksilöllisen ohjelman mukaan. Ja ennen kaikkea, kohottaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi ja mieltä.

Aq8 EMS -treenissä:

  • Sydämesi vahvistuu
  • Kuntosi kohenee
  • Saat tukea kuntoukseen
  • Vähentää selluliittia
  • Lihasmassa kasvaa
  • Aineenvaihdunta vilkastuu

Hinta: 40 €/kerta

Ota yhteyttä!

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miksi Aq8 EMS -treeni sopisi juuri Sinulle ja miten ohjelma esimerkiksi tukee painonpudotusta. Voit soittaa tai lähettää viestiä Kehobalanssille jo tänään!