Laihduttaminen onnistuu pysyvästi Cambridge-ohjelmalla

Pysyvään painonpudotukseen ei ole oikotietä, mutta kulkua voi helpottaa hankkimalla itselleen osaavan ja kannustavan Cambridge-valmentajan, joka räätälöi asiakkaalle sopivan sekä tehokkaan ohjelman laihduttamiseen. Cambridge-ohjelma on eri tasoissa etenevä ohjattu ohjelma, jossa matkan varrella opit syömään oikein sekä pudotat painoa. Laihduttaminen on helppoa ja mukavaa Cambridgellä, ja tiivis yhteydenpito omaan valmentajaan varmistaa tulosten saavuttamisen!

Painonhallinta tehokkaalla valmennuksella

Cambridge-ohjelman perustana on koulutetut ja innostavat valmentajat, jotka ymmärtävät tuen ja avun merkityksen painonhallinnassa. Kaikki valmentajat ovat saaneet erittäin kattavan koulutuksen Cambridge-tuotteiden käytössä, taso-ohjelmassa, valmennustaidoissa sekä ohjelman muokkaamisessa jokaiselle asiakkaalle sopivaksi. Ensimmäisellä tapaamiselle valmentaja kartoittaa tilanteesi sekä räätälöi sinulle sopivan valmennuksen. Alussa seuranatakäyntejä voi olla noin viikon välein, mutta jahka sopiva rutiini löytyy, kertoja voidaan harventaa.

Laihdutusruokavalio 6 eri tasossa

Cambridge-ohjelma perustuu 6 eri tasoon, joissa edetään tasaisesti kohti pitkäaikaista painonhallintaa ja hyvinvointia. Taso 1 on hyvin niukkaenerginen vaihe, jonka loppuvaiheessa Cambridge-aterioiden lisäksi nautitaan vain hieman vihanneksia, juureksia ja lihaa. Vähitellen mitä ylemmälle tasolle päästään, sitä enemmän lisätään päivittäistä kalorimäärää ja siirrytään arkielämässä helposti sovellettavaan lautasmalliin ja ateriarytmiin. Henkilökohtainen valmentajasi opastaa sinua löytämään parhaan sinulle sopivan laihdutusruokavalion.

Tutustu lisää Cambridge-ohjelmaan.

Liikunta tukee laihduttamista

Liikunnasta saadaan monenlaista hyötyä laihduttamiseen sekä yleisen terveydentilan ylläpitämiseen. Cambridge-ohjelmassa halutaan tukea ja rohkaista kaikkia liikkumaan sekä löytämään itselleen parhaiten sopiva liikuntamuoto.

Ota yhteyttä ja aloita laihduttamien Cambridge-ohjelmalla!

Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin Cambridge-ohjelmasta ja yleisesti ottaen laihduttamisesta. Älä epäröi olla meihin yhteydessä, vaan soita tai lähetä viesti, ja muutetaan yhdessä elämäntapasi kuntoon lopullisesti!

Cambridge-ohjelma