Nopea laihdutus HYPOXI-menetelmällä

Hämeenlinnalainen Kehobalanssi on maailmanlaajuisen HYPOXI-menetelmän virallinen palveluntarjoaja. HYPOXI® on maailman tehokkain luonnollinen menetelmä kohdentaa rasvanpoltto lantiolle, reisiin, pakaroihin ja vatsanseutuun. Menetelmässä käytetään hyväksi HYPOXI-laitteita, joilla saadaan kohdennettua rasvanpoltto ala- ja keskivartalon ongelmakohtiin. Jos tavoitteenasi on nopea laihdutus, on menetelmä oikea valintasi. HYPOXIlla voidaan saada aikaan näkyviä sekä merkittäviä tuloksia jo 4 viikossa!

Miten HYPOXI toimii?

HYPOXI on luonnollinen menetelmä, joka yhdistää kevyen matalasykkeisen liikunnan kehon ongelmakohtiin kohdistettavaan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. HYPOXI-laite parantaa ongelma-alueiden verenkiertoa ja mahdollistaa paremman rasvanpolton alueella. HYPOXI-kuurit kestävät lyhimmillään 1 kuukauden, jolloin saadaan aikaan jo huomattavia tuloksia.

HYPOXI sopii sekä naisille että miehille

Miehillä ja naisilla vartalon ongelma-alueet ovat usein eri kohdissa, mutta HYPOXI-laitteet hyödyttävät silti kaikkia! Naisilla painonpudotus kohdentuu monesti ylävartaloon, jolloin rasva vähenee suurimmaksi osaksi kasvoista ja rinnoista. HYPOXIn avulla rasvanpoltto saadaan kohdentumaan keski- ja alavartaloon, jossa suurimmat rasvakertymät yleensä ovat. Lisäksi menetelmä vähentää tehokkaasti selluliittia.

Miehillä rasva taas kertyy useimmiten keskivartalon alueelle, jossa se muodostaa myös huomattavan terveysriskin. HYPOXI-Vacunaut-laitteella saadaan painonpudotus kohdistettua tehokkaasti vatsan ja kylkien seudulle, mistä on huomattavia esteettisiä sekä terveydellisiä hyötyjä.

HYPOXI sopii myös palautumiseen

Tehokkaan ja nopean laihdutuksen lisäksi HYPOXI on tehokas menetelmä palautumisessa erityisesti kestävyyslajien harjoittelijoille. Pitkänmatkanjuoksijat ja pyöräilijät saavat erinomaista hyötyä menetelmästä harjoituksista palautumiseen.

Nopea laihdutus on mahdollista - ota yhtyettä jo tänään!

Ole meihin yhteydessä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme, niin varataan sinulle ensimmäinen konsultaatioaika HYPOXI-hoitojen aloittamiseksi! Nopea laihdutus voi olla motivoiva startti pidempiaikaisen elämäntaparemontin alkajaisiksi, minkä jälkeen tavoitteena on normaalipaino koko loppuelämän.

HYPOXI