Kannustava Personal Trainer Hämeenlinnasta

Liikunta tehostaa laihdutusta, sekä liikunnalla on tutkitusti useita positiivisia vaikutuksia kehon ja mielen hyvinvointiin. Kehobalanssin koulutettu Cambridge-ohjelman Personal Trainer (COPT), Sanna-Kaisa Lehto, on positiivinen ja innostava valmentaja, joka vannoo luonnollisen ja hyvää oloa tuottavan liikunnan nimeen. Sanna-Kaisa on luomuliikuttaja, joka tarjoaa räätälöityä ja yksilön tarpeet huomioivaa kunto-ohjausta laihduttajille. Jos liikunta on jäänyt arjessa vähemmälle, Sanna-Kaisa ohjaa asiakkaat alkuun kävelyn opettamisella, jotta kävelystä tulee rutiinia. Kun kävely alkaa sujua, aletaan lisätä päälle muuta kuntoilua. Kehobalanssin Personal Trainer ei ole orjapiiskuri, vaan myötätuntoinen ja positiivinen tsemppari, joka auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi ja hieman niiden yli!

Jokaiselle asiakkaalle räätälöity ohjelma

Kuten painonpudotusvalmennuskin, Personal Trainer -ohjelmat räätälöidään yksilöllisesti jokaiselle sopiviksi. Palvelut sisältävät erilaisia kuntoa kohottavia harjoituksia, joista kävelyharjoitukset ovat aluksi tärkeimmät. Kunto-ohjelmiin sisältyy aina myös Laturin kuntotestaus sekä hyvinvointimittaukset.

energiakello

Hanki itsellesi Personal Trainer ja ota kaikki irti painonpudotuksesta!

Yhdistä HYPOX-menetelmä tai Cambridge-ohjelma Personal Trainer -palveluun, niin saat kaiken hyödyn irti painonpudotuksesta sekä kestäviä ja huomattavia tuloksia. Kysy lisää tai varaa suoraan ensimmäinen tapaaminen soittamalla tai jättämällä viestin!

Biancaneven korsetti tehostaa kehonmuokkausta

Biancaneve

Kehobalanssin valikoimiin kuuluvat Biancaneven keskivartaloa muokkaavat ja tukevat korsetit. Korseteilla pystytään muokkaamaan vyötärölinjaa ja muhkuroita lempeällä tavalla, ja se antaa kevyttä tukea koko ajan alaselän lihaksille. Korsetit ovat korkealaatuisia ja mukavia käytössä mutta edullisia hankintahinnaltaan. Myymämme malli on ollut erityisen suosittu käyttäjiensä keskuudessa.

Lohilautanen

Voit tulla tutustumaan valikoimaan paikan päälle tai varata oman esittelytilaisuuden vaikka työ- tai kaveriporukalle!